TwitterFacebook

Teambuilding

Een teambuildingsdag brengt nieuwe en verfrissende energie in een team. Een hele dag met elkaar doorbrengen in een andere sfeer dan op de werkvloer, zorgt ervoor dat je ruimte krijgt om eens met andere ogen naar elkaar te kijken. Een geslaagde teambuildingsdag kenmerkt zich door verdieping en ontspanning, waardoor verbinding ontstaat. Verbinding verbetert de samenwerking en zorgt daardoor voor betere resultaten.

be-Leef organiseert teambuildingsdagen op maat. Jij geeft aan welk resultaat je wilt hebben behaald met het team aan het einde van de dag. Waar behoefte aan is en waar aandacht voor moet zijn.  Ik verzorg en begeleid het programma, waarbij ik gebruik maak van verschillende werkvormen die aansluiten op jouw vraag.

In de samenstelling van het programma van de teamdag zijn verschillende opties mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om de hele dag door be-LeeF te laten verzorgen. Ik werk in de organisatie samen met Daantje kookt vega. Daantje zorgt voor een heerlijke vegetarische catering. Wanneer je dat wilt, zoeken wij een geschikte locatie voor de teamdag en maken afspraken met de verhuurder.

Een workshop tijdens een teamdag is leuk om te doen en geeft tegelijkertijd veel informatie over de onderlinge samenwerking en communicatie. be-LeeF werkt samen met een aantal professionele workshopbegeleiders. Tijdens de workshops observeer ik het team. Daarna krijgen jullie feedback over de manier waarop jullie met elkaar communiceren.

Je kunt een keuze maken uit de volgende workshops: