TwitterFacebook

Mirjam

Mirjam-KleinWerkwijze

Ontwikkeling van mensen is mijn passie. Mijn intuïtie is het uitgangspunt van waaruit ik werk. Jouw vraag staat daarbij centraal. Ik help je in contact te komen met jouw eigen inzichten en antwoorden. Om van daaruit te komen tot concrete oplossingen en het aanleren van praktische vaardigheden, die je kunt toepassen in het dagelijks bestaan.

Ervaring

Vanaf 1991 heb ik met veel enthousiasme en gedrevenheid gewerkt als coach, trainer en leidinggevende in de maatschappelijke sector. Een eigen coachings- en trainingspraktijk was een lang gekoesterde wens. Toen de tijd rijp was, ben ik gestart met be-LeeF. Sindsdien doe ik het werk waar mijn hart ligt, op de manier waarop ik het best tot mijn recht kom.

Opleiding

Na de middelbare school heb ik de opleiding HBO-maatschappelijk werk gedaan. Daarnaast heb ik een coachingsopleiding gevolgd bij de Perspectiefgroep Arnhem. Bij de TC University heb ik de post-HBO opleiding tot professioneel trainer afgerond, met de specialisaties teamcoaching en NLP.  Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling is voor mij één van de drijfveren waarmee ik mijn vak uitoefen. Ik volgde diverse trainingen en cursussen en ben altijd weer op zoek naar volgende ervaringen en inzichten.