TwitterFacebook

In company op maat

De manier waarop er binnen organisaties en teams met elkaar wordt gecommuniceerd  is bepalend voor de uitstraling naar buiten. Een goede communicatie verbetert de samenwerking en levert betere resultaten op. Een training kan een instrument zijn dat leidt tot een oplossing of verbetering, wanneer er binnen een team of organisatie een probleem wordt ervaren. Dat kan zijn in de communicatie met elkaar of naar klanten. Voordat ik een training op maat maak, zullen we eerst samen achterhalen wat de specifieke en concrete vraag is. We kijken met elkaar naar de gewenste resultaten en wat er nodig is om die te bereiken.

be-LeeF verzorgt incompany trainingen die aansluiten bij de ontwikkelingsvraag van jouw organisatie. 

 

Feedback geven en ontvangen

Elkaar op een respectvolle en duidelijke manier aanspreken op de werkvloer. Een collega vertellen wat je niet goed vindt gaan. Een compliment ontvangen. Of zeggen wat je graag anders zou willen. En dat op je eigen manier, zonder een trucje toe te passen. Dat is vaak een grotere uitdaging dan het lijkt!

be-LeeF biedt een training aan waarbij medewerkers de vaardigheid aanleren feedback te geven en ontvangen vanuit authenticiteit.

 

Omgaan met agressie

Agressie op de werkvloer komt regelmatig voor. Vooral bij dienstverlenende bedrijven. In deze training leren de medewerkers welke vormen van agressie er zijn en op welke manier zij daarmee om kunnen gaan. Centraal daarbij staan concrete praktijksituaties, die geoefend worden met een trainingsacteur.

be-LeeF biedt een training agressieregulatie waarbij medewerkers leren hoe zij vanuit eigen kracht en op een professionele manier kunnen reageren op situaties die zich voordoen tijdens het werk.

 

Gesprekstechnieken

Het voeren van een gesprek waarin een onderwerp centraal staat en een doel bereikt dient te worden, waarbij je als medewerker de leiding hebt,  is een vaardigheid op zich. Belangrijk daarbij is dat je het gesprek voert via een duidelijke structuur. En tegelijkertijd dat je contact hebt met je gesprekspartner, dat je afgestemd blijft.

be-LeeF biedt trainingen gesprekstechnieken voor het voeren van coachingsgesprekken, functionerings- en beoordelingsgesprekken, sollicitatiegesprekken en adviesgesprekken, vanuit een persoonlijke aanpak.