TwitterFacebook

Individuele coaching

Wij mensen voelen ons het gelukkigst als we dichtbij onszelf kunnen blijven en van daaruit kunnen leven. We presteren dan ook op ons best. Leren luisteren naar onze eigen interne stem is belangrijk. Die stem weet precies wat belangrijk voor ons is. Wat we echt willen in het leven. Wat we willen uitstralen. Als je vandaar uit leeft, keuzes maakt en doelen stelt, geeft dat rust en tevredenheid. En kracht.

Het is niet altijd even eenvoudig om in contact te komen met die interne stem. Wanneer je vragen hebt over hoe je jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van werk. Of wanneer je merkt dat je op persoonlijk vlak steeds tegen dezelfde obstakels aanloopt. Coaching kan helpen bij het leren luisteren naar je interne stem. Bij het vinden van je eigen kracht, mogelijkheden en doelstellingen. Waardoor duidelijk wordt wat jij jezelf te bieden hebt in het oplossen van een vraagstuk waar je een antwoord op wilt. En wat net zo belangrijk is: hoe je dat in de praktijk brengt met heldere en haalbare doelen.

be-LeeF verzorgt individuele coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, waarbij jij, jouw oplossingsgericht vermogen en concrete doelen centraal staan.